Ring gratis til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Mailrådgivning

Har du et meget konkret spørgsmål? Eller har du måske brug for at vide mere om et emne, som du synes, det er svært at snakke om? I så fald er du meget velkommen til at sende en mail til os. Det kan du gøre direkte her på siden.

Om mailrådgivning

Hjertelinjens rådgivere besvarer dagligt mails fra både patienter og pårørende.
Vores postkasse er åben for enhver henvendelse, og din mail vil blive besvaret af den rådgiver, som er ekspert på lige præcis det område, din henvendelse vedrører.
Vores rådgivere er erfarne hjertesygeplejersker, diætister, fysioterapeuter, socialrådgivere og psykologer. Alle har de mange års erfaring indenfor hjerte-kar-området. Kan vi ikke hjælpe, kender vi nogen, som kan.

Alle er velkomne til at sende os en mail, og det er ganske gratis at få en mail retur fra os. Du kan kontakte os direkte fra denne side, eller du kan sende en mail til: hjertelinjen@hjerteforeningen.dk

Bemærk venligst at mailrådgivning er for henvendelser til vores rådgivere.
Har du andre spørgsmål, fx om dit medlemskab eller andet bedes du skrive til post@hjerteforeningen.dk

Er du studerende og savner du faktuel viden, henviser vi dig til Hjerteforeningens informationssider.

Send os en mail ved at udfylde nedenstående felter. Du kan forvente et svar inden for et par dage.

Angiv gerne dit telefonnummer, hvis en af vores rådgivere må kontakte dig telefonisk. Det kan være hensigtsmæssigt, da nogle spørgsmål kan være svære at besvare skriftligt.

Udfyld info om din henvendelse