Temamøde om atrieflimren – Grenå

Flere og flere rammes i dag af atrieflimren. På dette temamøde vil  du få viden om atrieflimren, hvordan man bliver udredt, hvad er der af behandlingsmuligheder, og om atrieflimren som forventet livsledsager!

For borgere med atrieflimren og deres pårørende.

Underviser: sygeplejerske i Hjerteforeningen

Tilmelding senest 1 uge før til Sundhedsskolen på telefon: 89594040 eller på mail: sundhedsskolen@norddjurs.dk

Sundhedsskolen, Sundhed og træning, Sygehusvej, Sygehusvej 15, stuen, 8500 Grenaa
Mandag 29. april 2019 kl. 14:00 - 16:00