Ring gratis til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Spørg socialrådgiveren (Odense)

Hjerteforeningens socialrådgiver sidder klar til at besvare spørgsmål fra voksne hjertepatienter og pårørende.

Spørg f.eks. om sygemelding, jobafklaring, støtteordninger på arbejdsmarkedet, revalidering, fleksjob, ressourceforløb , førtidspension mv.

Rådgivningen er gratis, anonym og uvildig.

Ingen tilmelding – du møder bare op.

Hjerteforeningens rådgivning i Odense, Gråbrødrepassagen 9, 1. 5000 Odense C