Ring gratis til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Søvnproblemer og hjertesygdom (Odense)

Mennesker berørt af hjertesygdom oplever ofte søvnproblemer – både som sygdomsramt og pårørende.

Kom og hør nærmere om hvad søvnproblemer er, hvad det kan skyldes og hvad man selv kan gøre for at skabe de bedste betingelser for søvn.

Oplægget holdes af Hjerteforeningens psykolog Diana June Pedersen.

Tilmelding nødvendig senest d. 4/10

Hjerteforeningens rådgivning i Odense, Gråbrødrepassagen 9, 1. 5000 Odense C