Søvnproblemer og hjertesygdom – Aalborg

Mennesker berørt af hjertesygdom oplever ofte søvnproblemer – både som sygdomsramt og pårørende.

Kom og hør om søvnens betydning for din sundhed og trivsel.

Hvordan hjertesygdom kan spille ind på din nattesøvn.

Du vil få gode råd til, hvordan du skaber de bedste rammer for din søvn og praktiske redskaber, bl.a. enkle åndedrætsøvelser, til lettere at få øjnene til at glide i og falde i søvn.

Ved sygeplejerske fra Hjerteforeningen

Tilmelding senest 1 uge før