Sæt ord på hjertesvigt – Aarhus

·        Pårørende

·        Begrænsninger

·        Prioriteringer

… det er nogle af de emner, vi ofte bliver spurgt om i Hjerteforeningens rådgivning, når mennesker med hjertesvigt og deres pårørende kontakter os.

Måske har du også spørgsmål om disse ting – eller nogle helt andre – som du mangler at få fyldestgørende svar på? Måske savner du at kunne tale åbent om dine bekymringer, eller måske at møde andre, som ved hvordan det er at leve med hjertesvigt i familien?

Så er dette temaforløb målrettet personer med hjertesvigt og pårørende måske noget for dig.

Du vil få viden om sygdom og behandling og redskaber til at hjælpe dig selv. Der vil være god mulighed for at stille spørgsmål til underviserne og dele erfaringer med de andre deltagere.

Et samlet forløb over 2 gange: 4/3 og 11/3-2019 kl. 13.00-15.00

Undervisere: Sygeplejerske Pernille Monsrud Strauss og psykolog Anne Hvarregaard Mose

Tilmelding senest 1 uge før

NB! Det forventes, at du/I kan møde begge mødegange kl. 13.00 – 15.00, og du/I bør derfor kun tilmelde jer, såfremt dette er muligt