Ring til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Red Hjertet og Red Hjernen – Odense

– Et oplæg om blodpropper og blødninger i hjernen.

I forbindelse med Dansk Råd for genoplivning og Trygfondens kampagne ”Red Hjernen” tilbydes foredrag i Hjerteforeningens rådgivning:

Hvorfor får man blødninger og blodpropper i hjernen? Hvordan viser det sig? Hvad er risikofaktorerne og hvordan forebygger man?

Og hvad er sammenhængen med hjertesygdomme?

Kom og få svar når læge på neurologisk afdeling, Bispebjerg Hospital, Asger Toke Guld holder et oplæg om stroke, der er en samlebetegnelse for blødning og blodprop i hjernen.

Tilmelding nødvendig senest den 2/9

Hjerteforeningens rådgivning, Gråbrødrepassagen 9, 1. sal. 5000 Odense C