Ring til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Red hjertet og red hjernen – København

GRATIS FOREDRAG OM BLØDNINGER OG BLODPROPPER I HJERNEN.

Hvorfor får man blødninger og blodpropper i hjernen? Hvordan viser det sig? Hvad er risikofaktorerne og hvordan forebygger man? Og hvad er sammenhængen med hjertesygdomme?

Kom og få svar, når læge Asger Toke Guld på neurologisk afdeling Bispebjerg Hospital holder et oplæg om stroke, der er en samlebetegnelse for blødning og blodprop i hjernen.

OBS! tilmelding nødvendig

Vognmagergade 7, 3. sal