Rådgivning Odder

I Hjerteforeningens personlige rådgivning er der mulighed for at få en samtale med en sygeplejerske om alle facetter af dét at leve med en hjerte-kar-sygdom. Det kan f.eks. være den medicinske behandling, de psykiske reaktioner i forbindelse med hjertesygdom og forebyggelse af yderligere hjerte-kar-sygdom.

Rådgivningen henvender sig til personer med hjerte-kar-sygdom samt pårørende.

Tidsbestilling nødvendigt

Rådgiver giver råd til klienter

Vita Park Sundhedshus, Vitavej 67, Indgang B, 8300 Odder
Torsdag 25. april 2019 kl. 9:00 - 12:00