Personlig rådgivning ved fysioterapeut – Ringsted

GRATIS RÅDGIVNING VED HJERTEFORENINGENS FYSIOTERAPEUT

I Hjerteforeningens personlige rådgivning, er der mulighed for at få en samtale med en Hjerteforeningens fysioterapeut om hjerte-kar-sygdom og motion. Det kan være, at du som hjertepatient er bekymret for at dyrke motion, men gerne vil i gang. Måske har du været i gennem et rehabiliteringsforløb, men efterfølgende mistet motivationen til at fortsætte din træning.

Rådgivningen er målrettet hjertepatienter og pårørende.

OBS. TILMELDING NØDVENDIG på tlf. 70250000 eller tilmeldingsformular (du bliver efterfølgende kontaktet med hensyn til tidspunkt)

Knud Lavard Centret
Eksercerpladsen 3