Personlig rådgivning ved fysioterapeut – Ringsted

GRATIS RÅDGIVNING VED HJERTEFORENINGENS FYSIOTERAPEUT

I Hjerteforeningens personlige rådgivning, er der mulighed for at få en samtale med en Hjerteforeningens fysioterapeut om hjerte-kar-sygdom og motion.

“Hvor hårdt må jeg træne?”
“Hvad betyder medicinen for min træning?”
“Hvordan genfinder jeg motivationen til at dyrke motion?”
“Jeg er bange, når jeg får pulsen op – hvad gør jeg”

Rådgivningen er målrettet hjertepatienter og pårørende. Varighed ca. 45 min.

OBS. TILMELDING NØDVENDIG på tlf. 70250000 eller tilmeldingsformular (du bliver efterfølgende kontaktet med hensyn til tidspunkt)

Knud Lavard Centret
Eksercerpladsen 3