Ring til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Personlig rådgivning ved hjertesygeplejerske – Maribo

GRATIS RÅDGIVNING VED SYGEPLEJERSKE

I Hjerteforeningens personlige rådgivning, er der mulighed for at få en samtale med Hjerteforeningens sygeplejerske om alle facetter af at leve med en hjerte-kar-sygdom. Det kan f.eks. være den medicinske behandling, de psykiske reaktioner i forbindelse med hjertesygdom og forebyggelse af yderlig hjerte-kar-sygdom

OBS. TILMELDING NØDVENDIG på tlf. 70250000 eller tilmeldingsformular (du bliver efterfølgende kontaktet med hensyn til tidspunkt)

Maribo Sundhedscenter
Sdr. Boulevard 84