Pårørendeaften – København

GRATIS TEMAMØDE I KØBENHAVN

På denne mødeaften vil du som voksen pårørende til en nærtstående med hjertesygdom, få mulighed for at mødes med andre pårørende til hjertesyge. Hjerteforeningens sygeplejerske og psykolog vil deltage og bidrage med mindre input til at facilitere et rum, hvor erfaringsudveksling og inspiration mellem deltagerne er i højsædet.

Temamødet er henvendt til pårørende til hjertepatienter

Tilmelding er nødvendig på tilmeldingsformular eller tlf. 70250000

Hjerteforeningen