Pårørende til en person med hjertesygdom. Hvordan er det at stå ved siden af?- Aalborg

Hverdagens udfordringer med kronisk sygdom – med fokus på pårørende

Pårørende er ofte en vigtig støtte og ressource under og efter et sygdomsforløb. Hjertesygdom kan vende op og ned på hverdagen og livet i familien. Du kan som pårørende selv opleve at føle dig udsat, pga. den belastning sygdommen udgør i hverdagslivet.

Kom og få viden om de mest almindelige udfordringer i hverdagen og i familielivet og bud på, hvad man kan gøre ved det?

Vi kommer omkring emner som:

·       Ændring af roller og opgaver

·       Angst og bekymring som også kan ramme den pårørende

·       Kommunikation – får vi talt sammen?

·       Hvem passer på dig som pårørende? Og hvordan kan du passe på dig selv?

Der vil være mulighed for dialog og erfaringsudveksling med andre pårørende.

Ved sygeplejerske fra Hjerteforeningen

Tilmelding senest 1 uge før