Når legemspulsåren udvider sig – Odense

En lille procentdel af især mænd over de 50 år rammes af denne sygdom, også kaldet aorta-aneurisme. Tilstanden kommer snigende og kan i værste fald ende med bristning af blodkarret. Dette kan blive en livstruende situation.

Alvorligheden af denne tilstand er medvirkende årsag til øget interesse for forebyggelse på området.

Professor Jes Sanddal Lindholt, Hjerte-, Lunge- og Karkirurgisk Afdeling, OUH fortæller om sin forskning, resultater og behandlingsmuligheder på området.

Tilmelding nødvendig senest 8. maj.

Hjerteforeningens rådgivning, Gråbrødrepassagen 9, 1. sal. 5000 Odense C
Tirsdag 21. maj 2019 kl. 17:00 - 19:00