Motion og hjertemedicin – København

GRATIS TEMAMØDE I KØBENHAVN

En del hjertepatienter oplever at deres medicin har indflydelse på deres evne til at motionere. Det betyder i visse tilfælde at hjertepatienter oplever ikke at kunne motionere som tidligere eller helt holder op med at motionere.

I oplægget gemnemgår fysioterapeuten de mest udbredte medicingrupper, som kan påvirke din træning, herunder:

·         Frekvensregulerende medicin

·         Blodtryksstænkende medicin

·         Kolesterolsænkende medicin

·         Blodfortyndende medicin

Hvordan påvirker præparaterne eventuelt din motionsevne og hvordan træner du bedst muligt, når du får medicin?

Temamødet er målrettet hjertepatienter og deres pårørende

Tilmelding skal ske på tilmeldingsformular eller tlf. 70250000

Hjerteforeningen