Ring til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Motion når du lever med atrieflimren eller hjertesvigt – Aalborg ALT OPTAGET

Fysisk aktivitet kan forbedre din fysiske formåen og livskvalitet, samt nedsætte de symptomer du kan have i forbindelse med en hjertesygdom.
Hjerteforeningens fysioterapeut fortæller om motion i forbindelse med atrieflimren og hjertesvigt. Vi vil bl.a. tale om følgende emner

”Inden du starter med motion”

”Gevinster ved motion når du lever med atrieflimren eller hjertesvigt”

”Er det farligt for mit hjerte, når min puls stiger og jeg bliver forpustet?”

”Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg dyrker motion”

”Kom godt i gang”

”Må jeg styrketræne?”

”Kan min hjertemedicin påvirke min motion? ”

Der vil være mulighed for at du kan stille spørgsmål og evt. dele dine erfaringer med motion og atrieflimren eller hjertesvigt.

Målgruppe: Personer med atrieflimren eller hjertesvigt, uafhængig af træningsniveau, samt pårørende.

Underviser: Hjerteforeningens fysioterapeut

Tilmelding nødvendigt senest 19/8-19 på nedenstående tilmeldingsformular eller tlf: 70 25 00 00

Sundheds- og Kvartershuset. Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg Ø
Mandag 26. august 2019 kl. 10:00 - 12:00