Motion hvis du er hjertesyg eller i risiko for at blive det – Odense

Motion er efterhånden en del af behandlingen, når du er hjertesyg. Motion har vist gavnlig effekt på forebyggelse af yderligere sygdom samt reducerer risikofaktorer på hjertesygdom.

Har du brug for viden om motion og daglige aktiviteter? Og hvilke anbefalinger man skal træne efter, når man er hjertesyg eller i risiko herfor?

Hvilke træningsformer som anbefales?
Hvor meget skal der egentlig til?
Hvilke små vaneændringer kan give god effekt?
Hvordan og hvor skal jeg starte, hvis jeg er fysisk begrænset?
Oplever du angst eller nervøsitet når pulsen stiger?
Så mød op til dette oplæg og hør Hjerteforeningens fysioterapeut fortælle om træning, og hvordan du kan komme i gang eller videre og få gode oplevelser med motion, når hjertet er udfordret.

Tilmelding nødvendig senest den 23. april.

Hjerteforeningens rådgivning, Gråbrødrepassagen 9, 1. sal. 5000 Odense C
Tirsdag 30. april 2019 kl. 13:00 - 15:00