Motion når du har atrieflimren eller hjertesvigt – Odense

Fysisk aktivitet er med til at forbedre den fysiske formåen og livskvalitet, samt nedsætte de symptomer man kan have i forbindelse med en hjertesygdom.
Hjerteforeningens fysioterapeut fortæller om motion og træning i forbindelse med atrieflimren og hjertesvigt. Vi kommer til at berøre emner som:

Kan atrieflimren fremprovokeres af motion?
Er det fornuftigt at træne, når man lever med atrieflimren og/eller har nedsat pumpefunktion?
Hvordan kan regelmæssig motion aflaste hjertet og mindske symptomer på hjertesvigt og atrieflimren?
Bør træningen stoppes hvis der opstår et atrieflimren-anfald midt i træningen?
Overvejelser i forbindelse med træning og behandling med betablokker og blodfortyndende medicin?

Desuden gennemgang af de generelle fordele ved motion og forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og evt. dele sine erfaringer med træning og atrieflimren.

Målgruppe: Personer med rytmeforstyrrelse og nedsat pumpefunktion af hjertet uafhængig af træningsniveau samt pårørende.

Tilmelding nødvendig senest den 16. april.

Hjerteforeningens rådgivning, Gråbrødrepassagen 9, 1. sal. 5000 Odense C