Ring gratis til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Motion….er du kommet i gang? – Aarhus

Motion giver energi og en god livskvalitet og fremmer din sundhed markant
Men kniber det med at komme i gang med at motionere – eller med at fastholde de gode intentioner – fordi:
Det virker uoverskueligt at komme i gang?
Opgaven virker overvældende?
Du mangler motivationen?
Du har for travlt?
Eller måske fordi sygdom gjort dig bekymret for at presse dig selv fysisk?

Så er dette kursus måske noget for dig: Du får viden om motion ved fysioterapeut Mette Bønnelykke og redskaber til at føre de nye vaner ud i livet ved psykolog Anne Hvarregaard Mose.

For personer med hjerte-kar-sygdom, forhøjet blodtryk/kolesterol, diabetes m.v.

Et samlet forløb over 2 gange: 12/10 og 26/10-2018 kl. 10.00-12.00

Der vil være god mulighed for at stille spørgsmål til underviserne og dele erfaringer med de andre deltagere.

Tilmelding senest: Fredag den 5. oktober 2018

Hjerteforeningen - Rådgivning Aarhus, Jægergårdsgade 64-66, 8000 Aarhus C