Møderække for personer mellem 35-60 år med hjerte-kar-sygdom – Odense

Når du er ”yngre” og har fået en hjertesygdom, kan det være rart at mødes med andre, der er i en lignende situation. Mange oplever at stå alene med både personlige og familiemæssige udfordringer.
Kender du det, at du ind imellem, kan føle dig alene med de tanker og bekymringer som følger med det, at have en hjertesygdom?

Så kom og tal med andre, der ligesom du har lyst til at dele de udfordringer, bekymringer og forandringer du og evt. din familie pludselig kan stå i.

Tilmelding nødvendig senest den 14. februar.

Alle kontaktes inden start.
Der tages ikke nye ind efter første mødegang.

Ved alle møder er Hjerteforeningens sygeplejerske til stede.

I alt 3 mødegange på torsdage – d. 21/2, d. 21/3 og d. 11/4 kl. 16 –18.

Det er et krav, at man deltager til alle tre mødegange af hensyn til de andre deltagere!

Hjerteforeningens rådgivning, Gråbrødrepassagen 9, 1. sal. 5000 Odense C
Torsdag 21. februar 2019 kl. 16:00 - 18:00