Modediæter og hjertesygdom – Odense

Er den hjertesunde mad blevet for fornuftig og for kedelig? Kan vi med hjertesundheden for øje, med rette bliver forført af Stenalderdiæt, low Carb High Fat, veganerkost osv.

Hvordan påvirker forskellige diæter kroppen og hjertesundheden?

Hvad betyder modediæter for dig, der gerne vil forebygge hjerte-kar-sygdom eller er blevet hjerte-kar-patient?

Hjerteforeningens kliniske diætist fortæller om forskellige modediæter og madens betydning for hjertesundheden.

Tilmelding nødvendigt senest den 23. januar

Hjerteforeningens rådgivning, Gråbrødrepassagen 9, 1. sal. 5000 Odense C