Ring gratis til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Modediæter og hjertesygdom – Holstebro

Er  den hjertesunde mad blevet for fornuftig og for kedelig? Kan vi med hjertesundheden for øje, med rette bliver forført af Paleo, Low Carb High Fat, veganerkost osv.

Hvordan påvirker forskellige diæter kroppen og hjertesundheden?

Hvad betyder modediæter for dig, der gerne vil forebygge hjerte-kar-sygdom eller er blevet hjerte-kar-patient?

Hjerteforeningens kliniske diætist Inger Larsen fortæller om forskellige modediæter og madens betydning for hjertesundheden.

Tilmelding senest 1 uge før.

Center for Sundhed. Stationsvej 35, 2. sal. 7500 Holstebro
Møderum 2C