Mænd med noget på hjertet – Aarhus

Et temamøde kun for mænd.

Mød to af Hjerteforeningens patientstøtter John og Jens der begge er hjertesyge. De vil  fortælle, hvad det har betydet for deres nuværende liv at få en hjertesygdom.

Jens er 71 år. Han blev også hjertesyg i 2010 og fik indsat lavet ballonudvidelse og stent. I 2013 fik han lavet en mini-bypass.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og snakke om, hvad jeres hjertesygdom betyder for jer i hverdagen

Der vil være en sygeplejerske tilstede for at svare på eventuelle faglige spørgsmål.

Tilmelding senest 1 uge før

Hjerteforeningen - Rådgivning Aarhus, Jægergårdsgade 64-66, 8000 Aarhus C