Ring til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Myter, madtrends og modediæter – København – ALT OPTAGET

GRATIS FOREDRAG

Det kan være svært at finde hoved og hale i hvad, som egentligt er hjertesundt. Aviser, blade og internet skriver om ”superfoods”, fødevarer vi skal undgå, mad der gør os syge samt hurtige smutveje til vægttab. I foredraget ser vi på alle disse myter, diæter og madtrends – hvad er fup og hvad er fakta?

V/ diætist Lotte Juul Madsen

OBS! Tilmelding ikke længere muligt