Madens psykologi – Odense

Hvorfor er det så svært at ændre kostvaner? Hvorfor er vanens magt så stærk?

Vi ser på hvordan tankerne har betydning for vores madvalg, portionsstørrelser og sukkertrang. Hvordan vi med et ændret mindset kan udfordre vanens magt og opnå et sundere liv. Vi taler om sund hjertemad, og hvordan vi med de psykologiske teknikker, kan opnå at spise sundere for hjertets skyld.

Foredraget henvender sig til hjertepatienter og folk i risiko for hjertekarsygdom.

Ved Hjerteforeningens psykolog og diætist.

Tilmelding nødvendig senest den 3. april.

Hjerteforeningens rådgivning, Gråbrødrepassagen 9, 1. sal. 5000 Odense C
Onsdag 10. april 2019 kl. 13:00 - 15:00