Madens psykologi – København

GRATIS TEMAMØDE I KØBENHAVN

Hvorfor er det så svært at ændre kostvaner? Hvorfor er vanens magt så stærk? Vi ser på hvordan tankerne har betydning for vores madvalg, portionsstørrelser og sukkertrang. Hvordan vi med et ændret mindset kan udfordre vanens magt og opnå et sundere liv. Vi taler om sund hjertemad, og hvordan vi med de psykologiske teknikker, kan opnå at spise sundere for hjertets skyld.

V/ Psykolog Diana June Pedersen og diætist Lotte Juul Madsen

Temamødet er henvendt hjertepatienter, riskopatienter samt pårørende

Tilmelding skal ske på tilmeldingsformular eller tlf. 70250000

Hjerteforeningen