Mad, vægt, måltidet og det travle liv – Ringsted

GRATIS TEMAMØDE I RINGSTED

Foredraget her handler om, hvordan vores stressede liv påvirker måden vi spiser og former vores kostvaner. Tidens stress og travlhed udfordrer måltidet, tallet på badevægten og ændrer på vores spiseadfærd. Vi taler om hjertesund mad, og hvordan vi bedst håndterer, når travlhed i hverdagen sætter retningen for, hvad vi putter i munden.

Ved Hjerteforeningens diætist

Temamødet er henvendt til hjertepatienter samt pårørende

Tilmelding skal ske via tilmeldingsformular eller tlf. 70250000

Knud Lavard Centeret