Livet efter et hjertestop – Kolding

Stadig flere overlever et hjertestop. Umiddelbart opstår der hos den, som blev ramt af hjertestoppet og de nære pårørende en ubeskrivelig lykkefølelse og taknemmelighed over det reddede liv. Men ofte byder livet efter et hjertestop på mange både fysiske og følelsesmæssige udfordringer.
Udfordringerne rammer også de nære pårørende. Udover at have oplevet det voldsomme i det helt akutte forløb, bærer de ofte på bekymringer for fremtiden og må forholde sig til de begrænsninger og omstruktureringer, som hyppigt påvirker hverdagen og familierollerne.

Foredrag v. sygeplejerske, Hjerteforeningen

Tilmelding nødvendig senest den 23/4 2019