Motion – en vigtig pille når du er hjertesyg – Aarhus

“Lad hjertet komme i god form”

– For dig der har en hjertesygdom samt pårørende

Motion er efterhånden en del af behandlingen, når du er hjertesyg. Motion har vist gavnlig effekt på forebyggelse af yderligere sygdom samt reducerer risikofaktorer på hjertesygdom.

Har du brug for viden om motion og daglige aktiviteter? Og hvilke anbefalinger man skal træne efter, når man er hjertesyg eller i risiko herfor?

Hvilke træningsformer som anbefales?
Hvor meget skal der egentlig til?
Hvilke små vaneændringer kan give god effekt?
Hvordan og hvor skal jeg starte, hvis jeg er fysisk begrænset?
Oplever du angst eller nervøsitet når pulsen stiger
Så mød op til dette oplæg og hør Hjerteforeningens fysioterapeut fortælle om træning, og hvordan du kan komme i gang eller videre og få gode oplevelser med motion, når hjertet er udfordret.

Tilmelding nødvendig på nedenstående tilmeldingsformular eller  tlf. 70250000

Hjerteforeningen Rådgivning Aarhus, Jægergårdsgade 64-66, 8000 Aarhus C