Ring til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Kost og kolesterol – Aalborg

Er du kendt med forhøjet kolesterol, åreforkalkning og/eller har du haft en blodprop og måske forvirret over de mange forskelligartede anbefalinger og budskaber, når det kommer til den hjertesunde kost?
Så er dette måske et oplæg for dig – Hjerteforeningens kliniske diætist vil gennemgå de nye retningslinjer og anbefalinger om hvad den hjertesunde kost bør indeholde, og hvordan den hjertesunde kost kan forebygge udviklingen af hjerte-kar-sygdommen.

Der vil være mulighed for dialog.

Tilmelding nødvendig senest 21/10-19 på nedenstående tilmeldingsformular eller  tlf. 70250000

Temamødet er målrettet hjertepatienter og pårørende.

Sundheds- og Kvartershuset, Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg Ø
Mandag 28. oktober 2019 kl. 10:00 - 12:00