Kost og kolesterol – København (obs. alt optaget)

GRATIS FOREDRAG I KØBENHAVN

Hvordan skal du spise, når kolesteroltallet er højt? Hvordan får du nemt og enkelt omsat kostprincipperne til almindelig mad? Vi taler om hvilke madvarer skal du købe, hvilke fedtstoffer skal du vælge og hvad gør du med den søde tand? Vi ser desuden på fup, fakta og fødevarer, når kolesteroltallet skal sænkes.

Ved Hjerteforeningens diætist Lotte Juul Madsen

Foredraget er henvendt til hjertepatienter og risikopatienter samt deres pårørende

Tilmelding ikke længere muligt

Hjerteforeningen