Ring til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Kost og højt kolesterol – København

GRATIS FOREDRAG

Hvordan skal du spise, når kolesteroltallet er højt? Hvordan får du nemt og enkelt omsat kostprincipperne til almindelig mad? Vi taler om hvilke madvarer skal du købe, hvilke fedtstoffer skal du vælge og hvad du gør med den søde tand? Vi ser desuden på fup, fakta og fødevarer, når kolesteroltallet skal sænkes.

V/ diætist Lotte Juul Madsen

OBS! Tilmelding nødvendig