Kæmp for alt, hvad du har kært – Odense

–  I DETTE TILFÆLDE DIN HJERTESUNDHED.

Hjerte-kar-sygdom kan langt hen ad vejen forebygges. Men hvad skal der til, og hvordan har du selv mulighed for at påvirke dit hjerte og kredsløb?

Hjerteforeningen sygeplejerske fortæller om de faktorer, som kan føre til hjerte-kar-sygdom, og om muligheden for forebyggelse, både gennem livsstil og medicinsk behandling.

Hun giver svar på, hvad du kan bruge Hjerteforeningen til, og hvor du kan møde Hjerteforeningens professionelle rådgivere.

Tilmelding nødvendig senest den 31. januar

Hjerteforeningens rådgivning, Gråbrødrepassagen 9, 1. sal. 5000 Odense C