Kæmp for alt, hvad du har kært – Kolding

• I DETTE TILFÆLDE DIN HJERTESUNDHED

Hjerte-kar-sygdom kan langt hen ad vejen forebygges. Men hvad skal der til, og hvordan har du selv mulighed for at påvirke dit hjerte og kredsløb?

En sygeplejerske fra Hjerteforeningen fortæller om de faktorer, som kan føre til hjerte-kar-sygdom, og om muligheden for forebyggelse, både gennem livsstil og medicinsk behandling. Hun giver svar på, hvad du kan bruge Hjerteforeningen til, og hvor du kan møde Hjerteforeningens professionelle rådgivere.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Tilmelding nødvendig senest den 25/3 2019

Sundhedscenter Kolding, Sygehusvej 6, 6000 Kolding