Individuel rådgivning ved en hjertesygeplejerske – Aabenraa

Individuel rådgivning på følgende dage: Den 10. januar, den 7. februar, den 14. marts, den 11. april, den 9. maj og den 13. juni 2019.

Få rådgivning om livet med hjerte-kar-sygdom, angst, medicin, kost og motion. Det der fylder for dig, – ganske gratis.

Tidsbestilling nødvendig på nedenstående mail eller telefonnr.

Vi holder til på Aabenraa sygehus, Kresten Philipsensvej 15, indgang A, 6200 Aabenraa
Torsdag 20. juni 2019 kl. 12:00 - 15:00