Ring til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Hjertesyg med diabetes – Odense

Hvad betyder det for dig, som er både hjertesyg og har diabetes? Hvordan skal du leve, spise og behandles?

Lægen fortæller om sygdommenes indvirkning på hinanden, om den medicinske behandling og forskning på området. Efterfølgende taler diætisten om madens betydning for et stabilt blodsukker, et pænt kolesteroltal og et sundt hjerte.

V/ læge Morten Malmborg og klinisk diætist Lotte Juul Madsen

Tilmelding nødvendig senest den 20/11