Hjertesyg med diabetes – København

GRATIS FOREDRAG I KØBENHAVN

Hvad betyder det for dig, som er både hjertesyg og har diabetes? Hvordan skal du leve, spise og behandles? Læge Morten Malmborg fortæller om sygdommenes indvirkning på hinanden, om den medicinske behandling og forskning på området. Efterfølgende taler Hjerteforeningens diætist om madens betydning for et stabilt blodsukker, et pænt kolesteroltal og et sundt hjerte.

Foredraget er henvendt til Hjertepatienter med diabetes og pårørende

Tilmelding skal ske via tilmeldingformular eller tlf. 70250000

Hjerteforeningen