Ring til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

HJERTESVIGT – når hjertet arbejder for nedsat kraft – Kolding

Hvad er hjertesvigt for en sygdom?

Flere og flere lever i dag med et hjerte, som ikke længere kan pumpe tilstrækkeligt meget blod ud i kredsløbet. For mange betyder det, at deres hverdag fyldes med træthed, tendens til væskeophobning i kroppen og fysiske og psykiske begrænsninger.

I løbet af temamødet gennemgår vi sygdommen med årsager, symptomer og tilgængelige behandlinger. Endvidere taler vi om de udfordringer og muligheder, man kan have eller få, når man skal leve med hjertesvigt.

Du er velkommen til at tage en pårørende med.

Underviser er en sygeplejerske i Hjerteforeningen.

TILMELDING NØDVENDIG senest den 4/11

Sundhedscenter Kolding, Sygehusvej 6, 6000 Kolding