Ring til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Hjertekirurgen fortæller om medfødt hjertefejl – København

GRATIS FOREDRAG

Hjertekirurg Morten Smerup fra Hjertecentret på Rigshospitalet giver et indblik i medfødte hjertefejl og kirurgisk behandling. Medfødte hjertefejl er misdannelser i hjertets opbygning, som er opstået i forstertilstanden.

Foredraget henvender sig primært til hjertebarnsfamilier, voksne med medfødt hjertefejl og deres pårørende.

OBS. Tilmelding nødvendig

Vognmagergade 7, 3. sal