Hjerneskader efter iltmangel – herunder hjertestop (Aarhus)

Temamøde med Kára Bertelsen, Hjerneskadekoordinator ved Hjerneskadeteamet i Aarhus Kommune som vil belyse nogle af de følgevirkninger og udfordringer, der kan opstå efter et hjertestop så som træthed, nedsat hukommelse, koncentrationsbesvær og de følelsesmæssige forandringer.

Oplægget henvender sig både til borgerne der har overlevet hjertestop og pårørende.

Tilmelding senest d. 4/3-19

Hjerteforeningen - Rådgivning Aarhus, Jægergårdsgade 64-66, 8000 Aarhus C