Ring til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Gruppe for mænd 40 – 60 år – Aarhus

Har du fået en hjertesygdom og har du lyst til at mødes med andre i lignende situation, så er denne nye gruppe måske noget for dig.

Her taler vi om hvad der kan være af udfordringer i forhold til sygdom, arbejde, familielivet, hverdagslivet, tanker og bekymringer for fremtiden.

Vi mødes første gang tirsdag d. 26. februar kl. 15.00 – 16.30

Hjerteforeningens Rådgivning i Aarhus, Jægergårdsgade 64, 8000 Aarhus C