Ring gratis til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Foredrag om hjertesvigt – Aarhus – ALT OPTAGET

Hjerteforeningens Rådgivning får besøg af overlæge Brian Løgstrup fra Aarhus Universitetshospital kommer og der kommer og fortæller om den nuværende behandling af hjertesvigt – samt om den nyeste forskning og fremtidsudsigterne for hjertesvigtspatienterne på længere sigt.

For personer med hjertesvigt og deres pårørende

Tilmelding senest 25/10-18

Hjerteforeningens Rådgivning Aarhus, Jægergårdsgade 64, 8000 Aarhus C