Ring gratis til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Er du blevet pårørende til en med hjerte-kar-sygdom (Odense)

–       Temamøde for pårørende og evt. sygdomsramte.

Hjertesygdom kan vende op og ned på hverdagen og rammer ikke kun den sygdomsramte men påvirker hele familien.

Du som pårørende bliver ofte en vigtig støtte og ressource under og efter et sygdomsforløb. Oplevelsen af, som pårørende, selv at føle sig udsat, belastet og stå med meget ansvar, følger ofte med.

På dette temamøde for pårørende til et menneske med hjerte-kar-sygdom, vil vi komme omkring emner som:

Ændring af roller og opgaver
Angst og bekymring
Kommunikation – får vi talt sammen?
Hvordan passer jeg som pårørende godt på mig selv?

Mødet lægger op til mulighed for, at der efterfølgende dannes en netværksgruppe for pårørende.

Underviser: Sygeplejerske Kirsten Magaard

Tilmelding nødvendig senest den 10/9