Er du blevet pårørende til en med hjerte-kar-sygdom – Temamøde kun for pårørende – Esbjerg

Hjertesygdom kan vende op og ned på hverdagen og rammer ikke kun den sygdomsramte, men påvirker hele familien.

Du som pårørende bliver ofte en vigtig støtte og ressource under og efter et sygdomsforløb. Oplevelsen af, som pårørende, selv at føle sig udsat, belastet og stå med meget ansvar, følger ofte med.

På dette temamøde vil vi komme omkring emner som:

Angst, bekymring og belastning

Kommunikation – får vi talt sammen?

Ændring af roller og opgaver
Hvordan passer jeg som pårørende godt på mig selv?

Tilmelding nødvendig senest den 1/4 2019

Sundhedscenter Højvang, Spangsbjerg Kirkevej 51, 6700 Esbjerg