Ring til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Atrieflimren – Viborg

Hvad er atrieflimren?

Flere og flere rammes i dag af atrieflimren, og for mange vil det være en rytmeforstyrrelse, som kommer hyppigere med alderen og ofte ender med at blive kronisk.

Oplægget indeholder undervisning i, hvad atrieflimren er og hvorfor flere og flere rammes. Vi gennemgår årsager, symptomer og behandling og taler om de udfordringer man kan have, når man har fået konstateret atrieflimren.

Du er velkommen til at tage en pårørende med.

Underviser: sygeplejerske i Hjerteforeningen

Tilmelding nødvendigt senest 19/9 før på nedenstående tilmeldingsformular eller tlf: 70 25 00 00

Sundhedscenteret i Viborg. Toldboden 1, 8800 Viborg
Multisalen