Ring gratis til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Atrieflimren – symptomer og behandling (Odense)

Flere og flere får i dag diagnosen atrieflimren – også kaldet forkammerflimren.

Hvad er det for en sygdom, og hvorfor er det lige dig der har fået den?

Kom og hør Hjerteforeningens sygeplejerske gennemgå selve sygdommen, symptomer,

udredning og behandling. Vi kommer også ind på de psykiske reaktioner, der kan følge

med denne sygdom. Hjerteforeningens fysioterapeut vil fortælle om vigtigheden af motion,

når man netop har atrieflimren.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Pårørende er også velkomne.

Tilmelding nødvendig senest d. 11/9

Hjerteforeningens rådgivning i Odense, Gråbrødrepassagen 9, 1. 5000 Odense C