Atrieflimren café – Odense

For dig der tidligere har været på atrieflimren kursus.

Kom og spørg om løs og fast. Måske har der meldt sig nogle nye eller flere spørgsmål, siden du har været på kursus, som du gerne vil have vendt. Og måske har du behov for at møde andre som fejler det samme som dig.

Så kom og vær med. Hjerteforeningens sygeplejerske vil være til stede og svarer så vidt muligt på alle spørgsmål.

Tilmelding nødvendig senest den 28. marts.

Hjerteforeningens rådgivning, Gråbrødrepassagen 9, 1. sal. 5000 Odense C
Torsdag 4. april 2019 kl. 14:00 - 16:00