<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Ring til Hjertelinjen på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Gå tilbage til oversigt

Angst og hjertesygdom – København

GRATIS TEMARÆKKE

Når hjertesygdom gør os til patienter eller pårørende, kan vi blive vi sårbare. Angst er ikke sjældent en reaktion og følgesymptomerne herpå kan blive vedvarende og gribe om sig, hvis vi fanges i uhensigtsmæssige tankemønstre og adfærdsstrategier.

I dette kursusgruppeforløb får du viden om angst relateret til hjertesygdom og om mulighederne for at takle angst. Du vil blive præsenteret for de typiske angstreaktioner, som kan optræde i forbindelse med hjertesygdom, samt få en introduktion til en forståelse af de udløsende og vedligeholdende mekanismer, og hvorledes disse kan brydes.

Det forventes, at alle deltagerne bidrager aktivt i undervisningen og er villige til at arbejde med udgangspunkt i egen situation i plenum. Der er tale om fokus på angst relateret til hjertesygdom og håndteringen heraf – ikke udfoldelse af personlige fortællinger, som knytter sig an til andet end angsttemaet.

Forløbet afholdes af Hjerteforeningens psykolog Diana June Pedersen, og der forventes hjemmearbejde mellem mødegange samt aktiv deltagelse under møderne.

Da der er tale om et sammenhængende forløb, skal du kun tilmelde dig, såfremt du kan deltage i alle 3 mødegange den 14/11, 21/11 og 28/11 kl. 15.30-18.00.

OBS! Tilmelding nødvendig

Praktiske oplysninger

Sted
Rådgivning København
Vognmagergade 7, 3. sal
1120 Kbh. K
Datoer
Torsdag 14. november 2019 kl. 15:30 - 18:00
Kontaktperson
Rådgivning København
raadgivningkoebenhavn@hjerteforeningen.dk
70250000
Persondatapolitik

Ved din tilmelding lader du Hjerteforeningen behandle dine personoplysninger i nødvendigt omfang. Vi behandler kun de oplysninger, vi modtager fra dig. Databehandlingen giver dig en række rettigheder efter databeskyttelsesforordningen, herunder retten til oplysninger, indsigt i og berigtigelse eller sletning af personoplysninger. Du kan altid se vores opdaterede eksterne persondatapolitik på https://www.hjerteforeningen.dk/persondatapolitik.