Åben rådgivning hos Hjerteforeningens Fysioterapeut – Odense

Er du i tvivl om, hvordan du kan være fysisk aktiv eller dyrke motion, når du har en hjertesygdom?

Book en samtale med Hjerteforeningens Fysioterapeut i Odense. Samtalen kan også foregå pr. telefon eller online, hvis du bor længere væk.

Åben rådgivning: Tirsdag den 7. maj kl. 10-13, Tirsdag den 4. juni kl. 10-13, Tirsdag den 2. juli kl. 10-13.

Tilmelding er nødvendig via mail ditteh@hjerteforeningen.dk

Hjerteforeningens rådgivning i Odense, Gråbrødrepassagen 9, 1. sal. 5000 Odense C
Tirsdag 4. juni 2019 kl. 10:00 - 13:00
Tirsdag 2. juli 2019 kl. 10:00 - 13:00