<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Ring på 7025 0000 eller find den rådgivning, der passer dig

Gå tilbage til oversigt

35-55 årige med hjertesygdom – Temamøde med sygeplejerske og socialrådgiver – Aabenraa

Når du er ”yngre” og har fået en hjertesygdom, kan det være rart at mødes med andre, der er i en lignende situation. Mange oplever at stå alene med udfordringer både sygdomsmæssigt, personligt, familiemæssigt og i forhold til arbejdsmarkedet.

Sammen med Hjerteforeningens sygeplejerske og socialrådgiver lægger vi op til et temamøde bestående af oplæg fra sygeplejerske og socialrådgiver samt mulighed for sparring med ligesindede.

Sygeplejerske oplæg vil omhandle: Kort om de mest almindelige hjertesygdomme og hvilke psykiske og fysiske reaktioner, der typisk opstår, når hjertesygdommen ”flytter ind” – ikke mindst hos den yngre hjertepatient og familien.

Socialrådgiver oplæg vil omhandle: Arbejdssituationen og de udfordringer der kan opstå, når man bliver hjertesyg. Oplægget vil omhandle nogle af de muligheder og ordninger der findes på arbejdsmarkedet i forbindelse med sygemelding og nedsat arbejdsevne.

Ud over oplæggene vil der være mulighed for at vende spørgsmål fra deltagerne samt drøfte de udfordringer og problemstillinger, I som deltagere ønsker at bringe op.

 

Tilmelding nødvendig senest den 13/6 2019

Praktiske oplysninger

Sted
Aabenraa sygehus, Kresten Philipsensvej 15, indgang A, 6200 Aabenraa
Datoer
Torsdag 20. juni 2019 kl. 16:00 - 18:00
Priser
Gratis
0 kr.
Kontaktperson
Hjerteforeningens rådgivning i Odense
raadgivningodense@hjerteforeningen.dk
70250000
Persondatapolitik

Ved din tilmelding lader du Hjerteforeningen behandle dine personoplysninger i nødvendigt omfang. Vi behandler kun de oplysninger, vi modtager fra dig. Databehandlingen giver dig en række rettigheder efter databeskyttelsesforordningen, herunder retten til oplysninger, indsigt i og berigtigelse eller sletning af personoplysninger. Du kan altid se vores opdaterede eksterne persondatapolitik på https://www.hjerteforeningen.dk/persondatapolitik.